Kontakt oss

Vi gir ikke direkte psykologisk hjelp. Se vår oversikt over hjelpetelefoner hvis du trenger profesjonell hjelp i en vanskelig tid. Vennligst ikke send personsensitiv eller privat informasjon på epost.

Administrasjonen
post@tjuefemtejuni.no

Om organisasjonen

Støttegruppa 25. juni ble stiftet 6. mars 2023. Støttegruppa skal være en støtte og en stemme for berørte etter terroren i Rosenkrantz gate 25. juni 2022.

Støttegruppa jobber for å formidle berørtes erfaringer og behov i møte med myndighetene, tjenestetilbydere og andre relevante instanser.

Støttegruppa 25. juni er en medlemsorganisasjon. Medlemsskapet er gratis. Hvert medlem styrker vår stemme i dialog opp mot myndigheter og offentligheten.

Styret

 • Espen Evjenth

  Espen Evjenth er leder i Støttegruppa 25. juni. Espen ble selv skutt på London 25. juni 2022. Da han våknet på sykehuset skrev han et innlegg om at han håpet at denne hendelsen ikke førte til mer islamofobi, rasisme og homofobi.

  Espen er opptatt av å bygge bruer og har lang organisasjonsfaglig erfaring.

  Send epost til Espen
 • Ingrid Rasten

  Ingrid Rasten var i området ved Rosenkratzgate 25. juni 2022. Hun er en av de sivile som overmannet gjerningsmannen og sørget for å avvepne ham. Like etter hendelsen var Ingrid med å starte en Facebookgruppe for de mange berørte i saken.

  Ingrid står alltid på for å hjelpe sine medmennesker, og har i tillegg solid organisatorisk og helsefaglig bakgrunn

  Send epost til Ingrid
 • Dag Werner Larsen

  Dag var på London 25. juni. Han var en av dem som passet på Espen som lå på gulvet med hodeskuddskader. Dag har vist seg som et ekte medmenneske og som en sykepleier som funker når det gjelder.

  Dag er opptatt av å skape trygghet rundt seg og har i tillegg til solid helsefaglig bakgrunn, flere års erfaring som tillitsvalgt i Sykepleierforbundet.

  Send epost til Dag

 • Espen Ophaug

  Espen Ophaug var ikke på London 25. juni. Men det kunne han ha vært som så mange andre av oss. Espen vet at et angrep som terroren 25. juni var, har rekkevidde langt utover de som faktisk var tilstede den natten.

  Espen har vært aktiv både i skeiv politikk og i partipolitikken i over 30 år og har en solid samfunnsforståelse.

  Send epost til Espen Espen Ophaug
 • Inger Kristin Haugsevje

  Inger Kristin Haugsevje var leder for Oslo Pride 25. juni 2022. Inger Kristin var den som måtte gi beskjeden om at paraden ble avlyst, og deretter beskjeden om at Solidaritetsmarkeringen heller ikke kunne gjennomføres. Inger Kristin har sett hva frykt gjør med oss, og hvordan hat kan splitte oss.

  Inger Kristin er opptatt av trygghet og tillit, og har solid organisasjonskompetanse og ledererfaring

  Send epost til Inger Kristin
 • Markus Kvarving

  Markus Kvarving var på London 25. juni. Han var en av dem som prøvde å redde andre, og fikk selv kuleskader. Kvarving er en ekte alliert og står opp for at andre skal få kunne leve frie liv.

  Markus er opptatt av det gode, trygge liv og til daglig kjører han tog.

  Button label
 • Ada Lassen-Urdahl

  Ada Lassen-Urdahl var i området rundt London 25. juni 2022. Hun var selv ikke involvert i hendelsen, men var til stede og så hva som foregikk. Ada vet at det berører å være vitne til noe slikt.

  Ada er ung, men har vært aktiv i mange år, og har mer organisasjonserfaring enn de fleste i hennes alder.

  Send epost til Ada