Åpent medlemstilbud: forberedelse til rettssak

Åpent medlemstilbud: forberedelse til rettssak

Velkommen til åpen medlemssamling på Pakkhuset i Oslo 5. desember kl 17.00. På denne første samlingen har vi fokus på rettsaken som kommer. Du vil få nyttig informasjon og kunnskap slik at du kan bli bedre mentalt forberedt på rettsaken som starter 11. mars 2024.Alle berørte, fornærmede, nærstående og etterlatte etter terroren i 2022 er velkomne. Du trenger ikke å være medlem i Støttegruppa for å delta.

Dette blir det første fysiske treffet Støttegruppa arrangerer og vi håper at så mange som mulig tar seg turen, vi har lenge sett frem til å kunne møtes for å snakke sammen og få informasjon fra andre kanaler enn media. Vi ønsker å kunne møte deg for å bli bedre kjent og skape en tryggere plass for å snakke sammen om hva folk opplever, ønsker, tenker på og er opptatt av. Her er vi alle velkomne og viktige for hverandre.

Program

Rettsaken: Bistandsadvokatene Hege Salomon, Christian Lundin og Elisabeth Clark forteller hvordan en rettssak foregår. Du vil få svar på hva vi kan forvente og ikke forvente fra prosedyren. Vi setter av tid til å svare på spørsmål fra dere salen.

Mediepress: Medierådgiver Kristine Meek fra Sannum & Bergestuen gir en kort innføring i mediehåndtering. Hvordan bør du gå frem dersom du blir kontaktet av journalister? Hva bør du tenke på hvis du skriver leserinnlegg, kronikk, eller på andre måter delta i det offentlige ordskiftet?

Praktisk informasjon

Kriseteamet til Oslo kommune vil være til stede på hele arrangementet og kan svare på spørsmål om psykisk helse. Teamet vil være tilgjengelig både for en uformell prat og helsehjelp, akutt eller ikke.

Det blir servert drikke og litt varm mat til magen og annet godt til hjertet. Arrangementet er alkoholfritt.

Påmelding

Påmelding til deltakelse@tjuefemtejuni.no innen 1. desember.
Arrangementet er gratis.

Tilrettelegging

Pakkhuset er tilrettelagt for rullestol.
Har du allergier eller dietter så send oss informasjon om dette innen kl. 12 fredag 1. desember.
Vi kan også organisere så du får noen å komme samme med.
Har du spørsmål eller andre tilretteleggingsbehov, vil vi prøve å imøtegå det. Ta kontakt på sandra@tjuefemtejuni.no

Sikkerhet

Vi er opptatt av at du skal være trygg. Politiet er informert om arrangementet og vi har vektere med god kunnskap om vår målgruppe på stedet. Har du spørsmål om sikkerheten? Send oss gjerne en epost til sandra@tjuefemtejuni.no