Trygge møteplasser under rettssaken

Trygge møteplasser under rettssaken

Gjennom rettssaken har støttegruppa hatt en fast møteplass for berørte hver torsdag. Denne og neste uke blir de to siste arrangementene for nå.

Påmelding: Av sikkerhets- og kapasitetshensyn vil vi be om påmelding til deltakelse@tjuefemtejuni.no . Medlemmer kan komme på drop-in, men meld gjerne fra at dere kommer.

Sikkerhet: Rådhusets sikkerhetspersonale ivaretar sikkerheten. Det er sikkerhetssjekk i inngangen og vakter til stede. Sted deles kun med medlemmer og påmeldte.

Torsdag 25. april

Denne uka vil vi kjøre et rent sosialt opplegg så vi får bedre tid til å snakke sammen. Hvis noen har lyst å si noen ord, så blir det åpning for det. Vi kan også gjøre rom for å svare på spørsmål eller komme med innspill til støttegruppa. Ellers har vi matservering som vanlig, og vi legger frem kortstokk og spill.

Program

15.30 Dørene åpner, matservering
16.30 Åpning for innlegg, spørsmål og innspill fra dere
17.00 Kaféprat med spill og snacks
19.30 Arrangement slutt

Torsdag 2. mai

Neste torsdag får vi besøk av NRK-profil Noman Mubashir og Kristine Meek, som har engasjert seg sterkt i 25. juni-saken.

Mubashir er norsk-pakistaner, muslim og homofil. I serien «Lett å hate» tar han utgangspunkt i 25. juni, fordi angrepet gikk inn i kjernen av den han er og tidligere opplevelser av å ikke bli akseptert. Serien handler om hans reise for å finne ut hvorfor folk hater sånne som han, og hvorfor han fortsatt skammer seg over den han er.

Meek skriver for øyeblikket på en bok om konsekvensene av terrorangrepet 25. juni for J.M. Stenersens forlag. Hun har jobbet med konsekvensene av angrepet siden lørdag morgen 25. juni 2022, først som ekspert på krisekommunikasjon som bistod Oslo Pride de kaotiske dagene etter angrepet, og senere som kommunikasjonsrådgiver for støttegruppa. Meek er til daglig partner i kommunikasjonsbyrået Sannum & Bergestuen, men har hatt fri for å følge rettssaken.

Program

15.00 Dørene åpner, matservering.
16.30 Espen Evjenth, leder i støttegruppa, ønsker velkommen.
16.40 Noman Mubashir i samtale med Kristine Meek
18.30 Arrangement slutt

Det er også mulig å følge programmet digitalt. Da trenger vi påmelding til deltakelse@tjuefemtejuni.no senest kl. 12.00 torsdag 2. mai.